Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Μια οικολογική παγίδα για κουνούπια – Απαλλαγείτε εύκολα και δωρεάν!!!

Σας ενοχλούν τα κουνούπια;  Ορίστε μια πολύ εύκολη και οικολογική (εκτός από το πλαστικό μπουκάλι που αποτελεί αναγκαίο κακό) λύση για να απολαύσετε το μπαλκόνι και τον κήπο σας δίχως τους ανεπιθύμητους επισκέπτες που θέλουν να ρουφήξουν το αίμα σας.
Τουλάχιστον δεν θα χρησιμοποιήσετε τοξικά χημικά για να τα διώξετε.
Ενδείκνυται και για εσωτερικούς χώρους και δεν κοστίζει τίποτα.
Ακολουθήστε τις οδηγίες που φαίνονται στις φωτογραφίες (και όπου βλέπετε ίντσες μετατρέψτε σε εκατοστά):
—Τι θα χρειαστείτε:
200 χιλιοστά του λίτρου νερό
50 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
1 γραμμάριο ξηρή μαγιά
1 πλαστικό μπουκάλι από νερό ή coca cola
Ξεκινάμε:

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

20 σημάδια που δείχνουν ότι ο θυρεοειδής σας δε λειτουργεί σωστά

_big_640x476_0154426001406037265
Ο θυρεοειδής είναι ένας μικρός αδένας στο λαιμό που επηρεάζει πολυάριθμες λειτουργίες του σώματός μας. Η θυρεοειδής ορμόνη ρυθμίζει το μεταβολισμό μας, τους παλμούς της καρδιάς μας καθώς και τη θερμοκρασία του σώματός μας.
Πώς καταλαβαίνουμε όμως ότι ο θυρεοειδής μας δε λειτουργεί σωστά; Ποια είναι τα συμπτώματα που πρέπει να μας ανησυχήσουν; Πάμε να τα δούμε:
- Έντονη κούραση- εξάντληση
- Δυσκοιλιότητα
- Τριχόπτωση
- Θλίψη και κακοδιαθεσία
- Δυσκολία στην απώλεια βάρους ή δυσκολία στο να πάρετε βάρος

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ντοματοθεραπεία:Η αποκλειστική μονοφαγία από καλογινωμένες ντομάτες, μπορεί να σώσει ασθενείς απελπιστικής καταστάσεως

ntomatotherapeia
Μια ηλικιωμένη κυρία που υπέφερε χρόνια από χολόλιθους, θεραπεύτηκε τελείως τρώγοντας επί δεκαπέντε μέρες μόνο ώριμες ντομάτες, τέσσερες φορές την ημέρα. Η ποσότητα εξαρτάται από την πείνα κάθε φορά.
Η ντοματοθεραπεία συνιστάται κυρίως στους πάσχοντας από το συκώτι, τα νεφρά και από παθήσεις της κύστεως.
Τα υγρά της ντομάτας είναι διουρητικά, βοηθούν την αποτοξίνωση του σώματος,διαλύοντας τα διάφορα άλατα και συντελώντας στην απομάκρυνση των οξέων και των τοξινών μας και αλκαλοποιούν το αίμα με τα αλκαλικά συστατικά που τόσο άφθονα περιέχει. Επίσης η ντοματοθεραπεία είναι μοναδική για τους διαβητικούς, θεραπεύει την πολυαιμία και μετριάζει την πίεση.

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Κολλοειδής Άργυρος: Το Θαύμα κατά του καρκίνου!!!

2
Ο Κολλοειδής Άργυρος: Ένα Υπέροχο Θαύμα για τους Καρκινοπαθείς!!!
Γνωρίζετε ότι τα καρκινικά κύτταρα μπορούν να επιστρέψουν στην υγιή τους κατάσταση μέσα σε 24 ώρες όταν αντιμετωπιστούν με ένα ειδικό πρωτόκολλο που αποτελείται από Διμεθυλοσουλφοξείδιο ( DMSO) και κολλώδη άργυρο; Ονομάζεται «Η θεραπεία του Καρκίνου της μιας Νύχτας», το πρωτόκολλο του DMSO/Κολλοειδούς Αργύρου εφευρέθηκε και τελειοποιήθηκε από ένα μέλος του Independent Cancer Research Foundation. Αυτό το πρωτόκολλο σχεδιάσθηκε ειδικά για να μετατρέπει τα καρκινογόνα κύτταρα σε υγιή – γρήγορα. 

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Σας αρέσει ο σολομός; Διαβάστε τι εντόπισαν επιστήμονες και ξανασκεφτείτε το!!!

solomos
Το έγκυρο Γαλλικό περιοδικό διατροφής: «60 εκατομμύρια καταναλωτές» σε συνεργασία με βιολόγους και άλλους επιστήμονες επιχείρησε να διαπιστώσει τι περιέχουν οι συσκευασμένες φέτες σολομού που καταναλώνονται από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατέληξαν λοιπόν στο συμπέρασμα, ότι οι φέτες δεν είναι τόσο «καθαρές» αφού εντόπισαν σε αυτές βαρέα μέταλλα, φάρμακα και… παρασιτοκτόνα. Οι επιστήμονες ανέλυσαν 23 φέτες σολομού ελεύθερης αλιείας και ιχθυοκαλλιέργειας, κατεψυγμένου και φρέσκου και όπως γράφει το περιοδικό, τα αποτελέσματα των αναλύσεων είναι άκρως απογοητευτικά: