Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη,

Κάθε είδους διάδοση του παρακάτω αποτελεί συμπαράσταση στους πάσχοντες, όχι μόνον επ’ ευκαιρία της  Παγκοσμίου Ημέρας κατά του Διαβήτη, αλλά κάθε στιγμήν.

Σακχαρώδους Διαβήτη Θεραπεία
Μεγάλην μάστιγα στην ανθρωπίνην υγεία αποτελεί ο Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου ΙΙ. Με  αφορμήν την 14ην  Νοεμβρίου Παγκοσμίαν Ημέραν  κατά του Διαβήτη ας προσθέσομεν  μίαν άλλην θεραπευτικήν.  Βασικός πολέμιος  του Διαβήτη  είναι η σωστή, η Ελληνική διατροφή.  Κυρίαρχον  όπλον για την καταπολέμησην του Διαβήτη  η Φραγκοσυκιά. Τα άγνωστα ή ημιπεριφρονημένα,  δυστυχώς,  στην Ελλάδα φραγκόσυκα, εκτός από τις αναρίθμητες  οικονομικές και λοιπές ωφέλειες που προσφέρουν στον άνθρωπον, έχουν και μεγάλες  προληπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες για πλήθος ασθενειών.

Οι καρποί και  οι βλαστοί  θεραπεύουν τον Διαβήτην τύπου ΙΙ, την Χοληστερίνην και ενισχύουν το Ανοσοποιητικόν σύστημα.   Αυτό επιβεβαιούται  μετ’ ασφαλείας  έπειτα από τις έρευνες που διεξήγαγαν τέσσερα Πανεπιστήμια επί 30 συναπτά έτη. Οι Έλληνες το αγνοούν.  Η συνταγή για την θεραπείαν του Διαβήτη  υπάρχει στο βιβλίον «Τα Φραγκόσυκα» του Μιχαήλ Στρατουδάκη,  τηλ 6944710937.
 Υστερογράφημα
Τα Φραγκόσυκα είναι επίσης  (προληπτικώς και θεραπευτικώς)  όπλα κατά του καρκίνου, κατά καρδιοπαθήσεων, κατά του προστάτη, αντιφλεγμονώδη, προστατευτικά του πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος, κατά πνευμονικών  παθήσεων, κατά της μέθης, και δεκάδες άλλες περιπτώσεις.
Ακόμα  το φυτόν είναι κατά των πυρκαγιών, αντιδιαβρωτικόν, προστατευτικόν  του περιβάλλοντος, αλλά και το φυτόν του Μέλλοντος. Εξοικειωθείτε μ’ αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου