Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Συνεχίζονται οι "Κυριακές στο Αγρόκτημα" ΦΟΙΦΑ




Το Αγρόκτημ μας ανοίγει την αγκαλιά του κάθε  Κυριακή  μέχρι και τέλος Μαιου  με ελεύθερο αλλά και θεματικό παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους και με δυνατότητα ξενοιασιάς για τους μεγάλους μας φίλους, κάτω από τον παχύ ίσκιο των δέντρων μας.
Στο Αγρόκτημά μας υπάρχουν θεματικές γωνιές με βιωματικά παιχνίδια , κίνησης, συνεργασίας αλλά και εξερεύνησης μ
σα στην φύση για "μικρά και μεγάλα παιδιά"
Γνωριζόμαστε με την ζωη του χτήματος, βλέπουμε τους καλοκαιρινούς  κήπους που έχουν ανθίσει αλλά  και καρπίσει, ανακαλύπτουμε "κρυμμένους θυσαυρούς" μέσα στις πορτοκαλιές, αλλά το κυριότερο...τα παιδιά μας παίζουν με ασφάλεια σε ένα φυσικό περιβάλλον, ελεύθερα και δημιουργικά , ενώ εμείς μπορούμε να τα πούμε επιτέλους με τους φίλους μας!!!






Κάθε Κυριακή χουμε και μια διαφορετική θεματική.
Ετσι την Κυριακή 14.05.2017 , στην "Γιορτή της Μητέρας" , όπου όλη η φύση γιορταζει , γιατί απλά όλα ξεκινάνε από και καταλήγουν στην μητέρα, σας καλούμε να να χαρούμε αυτ
ν την ημερα μαζί,
παίζοντας ελεύθερα και φυσικά στο αγρόκτημ
μας, δημιουργώντας ένα μικρό " φυλαχτό"-κοσμημα για αυτόν που μας έφερε στην ζωή από καρπούς της φύσης και επικοινωνώντας πάνω από όλα τις καρδιές μας...!!!!








Ενώ τις 2 επόμενες Κυριακές , 21.05.2017 και 28.05.2017 σας έχουμε κάποιες.... "μαγικές εκπλήξεις".....!!!




Για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 2721022505 ή δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Όποιος θα ήθελε να κάνει picnic στο γρασιδι, είναι ευπρόσδεκτος να φέρει οτι επιθυμεί!
Ενώ ο μπουφές με χυμούς και καλούδια του χτήματος, ανανεώνεται συνεχώς για εσάς.
 



Τέλος υπάρχει η δυνατότητα  ενημέρωσης τὀσο για το Δίκτυο Συνοικιακής Κομποστοποίησης , όσο για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, αλλά και για την Τράπεζα Παραδοσιακών Σπόρων μας.
Οι "Κυριακές στο Αγρόκτημα" υποστηρίζουν και επικοινωνούν με έναν πιο χαλαρό και " παιχνιδιάρικο" τρόπο το συνολικό εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό έργο του Αγροκτήματός μας.
Ευχαριστουμε για την υποστηρίξή σας !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου